Selecteer een pagina

WIJ HOUDEN VAN ACTIE

 

En jij ook, anders had je de QR code niet gescand toch?

Check hier de vette actie

SVP Niet doorsturen naar anderen

Tof dat je bij ons op de trouwbeurs was. Ik hoop dat we een goede indruk hebben kunnen achterlaten en een prettige samenwerking aan kunnen gaan.

Het Luxe pakket met twee fotografen, hele dag van €3000 voor maar €2750 plus:

De EERSTE VIJF boekingen mogen GRATIS kiezen uit:

PRE-Weddingshoot t.w.v. €230

Drone beelden t.w.v. €230

€100 extra korting

En of dat al niet genoeg is hebben we nog een toffe actie:

BONUS EERSTE TWEE boekingen

bonus

De eeste TWEE bruidsparen ontvangen bovendien een tweede actieproduct met 50% korting

Dus stel, jullie kiezen als eerste actieproduct een pre-weddingshoot, dan kunnen jullie ook nog dronefotografiet boeken voor maar €115 of nog een keer €50 extra korting! Alleen voor de EERSTE TWEE boekingen.

Per klant mag je aan maximaal twee acties meedoen. Geldig bij boekingen vanaf het standaardpakket. Volgorde wordt bepaald op basis van binnenkomst formulier. Het addertje onder het gras is dat je een review geeft na afloop van de fotoreportage.

OP=OP

Pre-wedding shoot t.w.v. €230

Bruidspaar in regen onder parasol

Hoe gaaf is het om op je trouwkaart of trouwwebsite een foto van jullie te plaatsen? Of gewoon een shoot om te wennen aan een camera? De shoot vindt plaats in de omgeving van Nunspeet. Ongedwongen buiten in de natuur. We hebben hier zandverstuiving, bos, heide, water. Liever een fotoshoot binnen? Ook dat kan in de studio van PiMAGE.

 

Drone beelden t.w.v. €230

Stel je voor, bij jullie droomlocatie mooie beelden vanuit de lucht. Het kasteel of landhuis vanuit heel ander oogpunt. Een vet shot genomen bij zonsondergang vanaf het water. Waar een fotograaf niet kan komen kan een drone dit wel. Wij hebben een drone waar we op de meeste locaties mogen vliegen.

Met twee fotografen werkt dit het beste. Eén fotograaf kan blijven schieten met een gewone camera, de andere met de drone. Uiteraard kan het alleen waar gevlogen mag worden en bij rustig weer.

Nog meer korting!!!

Alsof €250 korting op de standaard prijs nog niet genoeg is. Als je deze optie kiest dan krijgen jullie nog een keer €100 extra korting. Dan betalen jullie slechts €2650 voor het Luxe pakket.

Niet geldig op het standaard of basic pakket 

  HOE WERKT HET?

  Vul zo snel mogelijk het formulier in en geef je voorkeuren aan. Je zit nog nergens aan vast maar dan hebben jullie alvast wel deze vette extra’s gereserveerd voor als jullie een reportage boeken! Ik neem zo snel mogelijk contact op voor een videoafspraak om elkaar beter te leren kennen.

  OP=OP

  Het standaardpakket is €1799 met 8 uur fotografie en album 25×25 cm, elk uur extra is €150, 1 fotograaf

  Het Luxe pakket is €3000 met hele dag fotografie en luxe album met twee fotografen (meest gekozen). En dan echt hele dag van aankleden tot en met het afscheid. Dus niet 10 of 12 uur zoals veel fotografen doen maar echt hele trouwdag.

  Gegevens bruidspaar